Hoe kan ik je helpen?

V

Met behulp van een ‘Leven naar je hart BaZi analyse’, help ik je graag om een antwoord op een specifieke levensvraag te krijgen, waardoor je weer energie en inzicht krijgt om de volgende stap te nemen. 

Zonder melk en suiker graag! En jij? Of heb je liever thee? Tijdens deze sessies in ongedwongen sfeer, bespreken we de thema’s die je bezighouden. Voor het oog lijkt het misschien alsof we gewoon aan het ‘koffieleuten’ zijn, maar ondertussen help ik je met behulp van je BaZi kaart ‘back on track’ op jouw unieke levenspad. 

Stap voor stap onderzoeken we op jouw tempo wat jouw drijfveren zijn, wat jou JIJ maakt en waar je kunt groeien als persoon. Je BaZi kaart is de routemap. Tijdens de wandelingen help ik je ontdekken welke lifestyle, studie of baan het beste bij je past en hoe je je talenten optimaal kunt benutten om je doelen te realiseren. 

Heb je de ambitie om te groeien in je bedrijf? Dan is BaZi analyse een mooie tool om de juiste doelgroep of branche te kiezen. Krijg je talenten helemaal helder, zodat je ze kunt inzetten ten gunste van je bedrijf. Ontdek welke acties je dit jaar kunt ondernemen om meer balans en groei te creëren, wie jou daarbij kan helpen en wie jij kunt helpen. 

*Mijn aanbod voor Een bedrijf naar je hart BaZi is nog niet actief. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

*Mijn aanbod voor Een bedrijf naar je hart BaZi nog niet actief. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

De afgelopen 20 jaar heb ik vele trainingen gevolgd om mezelf beter te leren begrijpen en te ontwikkelen. Maar geen enkele training heeft me zó veel inzicht gegeven als BaZi. In 2016 liep ik, na een dienstverband van 9 jaar, vast op mijn werk. Ik wilde iets anders, maar wist niet wat. Vragen als: Moet ik een nieuwe baan zoeken of voor mezelf beginnen? Waar ben ik eigenlijk écht goed? Waar kan ik anderen mee helpen? Is het zelfstandig ondernemerschap wel voor mij weggelegd? Lukt het me om rond te komen als zzp’er?”, hielden me geregeld uit mijn slaap. Dankzij de BaZi-consulten van Kim heb ik niet alleen antwoord gekregen op deze vragen, ik begrijp ook eindelijk wie ík ben, waarom ik sommige dingen graag doe en andere dingen liever niet, wat mijn valkuilen en verborgen talenten zijn. Mijn mond viel letterlijk open van verbazing; alsof alle puzzelstukjes ineens op hun plek vielen. Zó treffend en verhelderend! Maar ik werd ook verrast door nieuwe inzichten en persoonlijke kwaliteiten, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat. BaZi heeft me zowel positieve bevestiging als een schop onder mijn reet gegeven. Begin 2017 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en de sprong in het diepe te wagen. Sinds 1 juli 2017 werk ik als zelfstandige communicatie professional and I’m still going strong! Voor de criticasters: BaZi klinkt zweverig, maar dat is het absoluut niet. Het vergt wel een open mind, vermogen tot zelfreflectie en wilskracht. Je kan namelijk aardig uit je comfort zone getrokken worden. Maar Kim adviseert en coacht je van A tot Z. Ze laat je zien hoe je BaZi kunt toepassen op jouw persoonlijke situatie en geeft je handvatten om het beste uit jezelf en je business te halen. Wat BaZi voor mij heeft gedaan met BaZi is magic: ik kan het iedereen aanraden!

-Eugenie van Eijk