Geluk & succes

V

De Kosmische 3-eenheid van geluk en succes (Cosmic trinity), is het fundament van de 5 elementenleer. 
Deze 3 soorten geluk: ‘Hemels’, ‘Omgeving’ en ‘Mens’ vullen elkaar aan, zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en beïnvloeden jouw ervaring van geluk, plezier, succes en weelde. Ieder van deze 3 soorten, neemt 1/3 deel van jouw geluk voor zijn rekening. 

Jij: Het Hemels geluk (1/3e deel)
staat voor jouw lot en je bestemming waarvoor je geboren bent. Dit geluk bepaalt jouw talenten, sterktes, zwaktes, jouw potentieel. Dit soort geluk is onveranderbaar. BaZi is de ideale tool om jouw Hemels geluk, wie jij bent, te analyseren en inzichtelijk te maken. Een BaZi kaart analyseren is geen gewoon ‘horoscoopje trekken’ en ik probeer ook niet je toekomst te voorspellen, maar je krijgt wel een beter beeld van jouw unieke karakter, levenspad en lessen die daarbij horen.

 

Aards- of omgevingsgeluk (1/3e deel):
de plaats en de omgeving waar je woont en/of werkt zijn van invloed op jouw geluk en succes. Met Feng Shui match je het omgevingsgeluk aan jouw persoonlijke energie en aan die van de mensen die in je huis wonen of in je bedrijf werken. Je creëert een fijne sfeer in je huis of bedrijf die je ondersteunt bij het uitwerken van je levensdoelen. Je hebt vast wel eens gemerkt dat een ruimte niet goed voelt. Jij, het gebouw en de omgeving zijn duidelijk niet met elkaar gematcht, je wilt er het liefst meteen weer weg. Het tegenovergestelde gebeurt ook. Er zijn ook plekken, waar je nooit meer weg zou willen. Omgevingsgeluk is te beïnvloeden met behulp van klassieke Feng Shui.
NB: Ik bied alleen BaZi levens en business coaching (en geef ik geen Feng Shui consulten meer).

 

Actie: Mens geluk (1/3e deel):
dit is het geluk in jezelf. Dit is beïnvloedbaar door de keuzes die je maakt. Dit geluk komt voort uit waar je in gelooft, de opleidingen die je volgt, wat (voor)ouders je hebben meegegeven, of je een gezonde lifestyle leeft en of je een positieve denker bent. Dit geluk is afhankelijk van jouw mindset en acties, wat je er zelf mee doet. Het dus zeer krachtig, want het bepaalt voor 33,3% het geluk in je leven. Zonder acties, geen succes. Dromen maak je niet waar, als je ze niet najaagt. Situaties veranderen niet, als je niet in beweging komt….

 

Tijd

In het ene jaar gaat alles je veel gemakkelijker af dan het andere. Je relatie of je bedrijf loopt lekker en je voelt je gezond en fit. Maar soms zit het je ook langere tijd tegen, het lijkt wel of alles dan misgaat. Meestal is de tijdsfactor hier de oorzaak van. Ook tijd heeft een eigen element en bijbehorende energie. 2018 bijvoorbeeld is een Aarde jaar. De energie van dit element kan heel merkbaar zijn aan jouw gemoedstoestand, aan de sfeer in je huis of hoe succesvol je bedrijf is. Een omgeving of ruimte die ooit met behulp van Feng Shui is aangepast is, geniet dus niet eeuwig van ondersteunend geluk en zal niet altijd hetzelfde blijven aanvoelen. Ook jij doorloopt verschillende levensfases (luckpillars) waarin jouw persoonlijke karakter-elementen zullen botsen met of juist gedijen bij de elementen van de tijd. Het valt aan te raden om jaarlijks een kleine Feng Shui en BaZi update te laten doen, om je voor te bereiden en maximale uit jezelf, de ruimte en de tijdsfactor te kunnen blijven halen!

Are you ready?

Je kunt pas aan Feng Shui en BaZi doen wanneer je daar klaar voor bent. Jij en je omgeving gaan namelijk veranderen. Ben je ondanks alle inzichten nog niet in staat om actief te worden of je mindset aan te passen? Dan is dat helemaal prima, het is immers jouw keuze. Hoop niet dat het geluk je vanzelf toestroomt. Dit it is immers voor 1/3 afhankelijk van jouw eigen acties. Ben je er al wel klaar voor? Twijfel dan niet langer en neem contact met mij op. Ik help je graag!

“Onze vraag aan Kim Voets was om in onze woonsituatie harmonie te brengen en een indeling te adviseren die ons rust bracht en het woongenot verhoogt. In een prettig gesprek heeft Kim een plan gemaakt met uitgebreide uitleg en voorbeelden. Na het doorvoeren van al een paar adviezen is het gevoel in ons huis zeker verbeterd. Echt een aanrader!”
-Renate van Stiphout