Kim

Hier moet nog een glorieus verhaal komen over mijn karakter, competenties en wat mij zo ver heeft gebracht. Ik ben nog steeds aan het schrijven, maar het schiet niet op. Ik ben inmiddels ook geen 20 meer, dus een ‘over mij’ wordt al snel veel te lang als ik niet uitkijk.

Ok, ik waag één poging
Na het afronden van de Hoge Hotelschool, werkte ik enkele jaren als projectleider in de congres- en evenementenbranche in Den Haag en Amsterdam. Later verhuisde ik samen met mijn partner naar Drenthe om een Oudsaksische pannenkoekboerderij over te nemen. Daarnaast ben ik meer dan 10 jaar freelance lifestyle-, reis- en foodfotograaf en uitgever geweest. De meeste foto’s op deze site, zijn door mij gemaakt.

En toen en toen en toen
In al deze bedrijven kon ik zowel mijn gedrevenheid als mijn creativiteit heel goed kwijt. Ik startte als guppy van eind twintig, maar ben inmiddels al meer dan 20 jaar succesvol ondernemer. Ik ben nog steeds mede-eigenaar van de pannenkoekboerderij, maar alleen nog actief achter de schermen. Tussendoor ben ik naar alle uithoeken van de wereld gereisd en heb ik mijn leerhonger proberen te stillen met opleidingen en cursussen zoals: binnenhuisarchitectuur, storytelling, communicatie, marketing, social media, drijfveren, intrinsieke motivatie, diverse life en business coachingsopleidingen en trainingen, klassieke feng shui, Chinese karakterprofilering etcetera.

En nu
De laatste jaren ben ik werkzaam als life en business coach. Deels werk ik met een uitdagende doelgroep van ‘andersdenkers’, zoals creatief hoogbegaafden, mensen met autisme en/of ADHD. In mijn werk verweef ik al mijn levenservaring op het gebied van ondernemerschap, mijn competenties, creativiteit, mensenkennis en know how van westerse en oosterse coachings- en profilingtechnieken. Ik heb ontelbaar veel pittige, maar ook geweldig mooie dingen in mijn leven meegemaakt. Ik zou er wel een drieluik over kunnen schrijven. Maar daar heb ik helemaal geen zin in. Ik steek mijn energie liever in het creëeren voor een ander.

Why me, try me!
Van diepgaan, scheppen, oplossen en aanpakken, heb ik dus mijn werk gemaakt. Ik ben er goed in, maar ik wil er eigenlijk helemaal niet over opscheppen. Met het oer-Hollandse ‘Kim doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ in mijn achterhoofd. Aan de andere kant wil ik ook wel duidelijk maken dat je voor ‘normaal’, niet bij mij moet zijn. Dat ik vanwege mijn neus voor business en creatieve hoofd, oer-onderscheidend ben. Dat ik jouw mooie bedrijf kan helpen met vernieuwing en groei. Dat je mij dus voor die klus moet hebben.

Wordt vervolgd dus, binnenkort, ooit.
Wil je ondertussen al zaken met me doen omdat iemand me heeft aanbevolen? Of spreekt wat ik zeg je nu al aan? Neem dan contact met mij op. Wil je meer weten over wat ik je te bieden heb? Druk dan op de gele knop hier onderaan.